Terug naar De Dikkenberg

Natuur, rust en ruimte

Midden in de prachtige bossen van Bennekom ligt De Dikkenberg Recreatiepark. Het ruim opgezette park biedt uitstekende voorzieningen en ligt in de schitterende natuur. U voelt zich al snel helemaal thuis in uw tweede huis. Beleef de natuurlijke rust met uitgestrekte heidevelden en het bos in uw achtertuin!

Beleef de natuurlijke rust van de Veluwe, met uitgestrekte heidevelden en het bos in uw achtertuin. Natuurliefhebbers genieten van de mooiste cultuurtrips en een enorm netwerk aan fiets- en wandelpaden. Krijgt u al zin in onvergetelijke weken en weekenden in uw gloednieuwe recreatiewoning? Welkom in Bennekom! 

Vrijheid

Droomt u van een tweede huis tussen de fluitende vogels? Onze recreatiewoningen bieden u luxe en comfort op eigen grond waardoor u in vrijheid recreëert. U bepaalt namelijk zelf de indeling en de inrichting, afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Twee of liever drie slaapkamers? Het is bespreekbaar. Wij houden ook rekening met uw gezinssamenstelling en de zonligging. Alles voor een comfortabel verblijf. 

Ruim
Recreatief
wonen

De ruime recreatiewoningen zijn gesitueerd op royale kavels van 300m2 tot 400m2. Vanuit uw woning kijkt u uit op een prachtige vijverpartij en de bosrijke omgeving. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit blijkt uit de nauwkeurig geselecteerde woningbouwer RSP Recreatiebouw. De woningen zijn onderhoudsarm en voorzien van duurzame materialen. Bovendien zijn ze voorzien van een hoogwaardige afwerking, kunststof kozijnen en HR++ isolatieglas. Uw droom wordt werkelijkheid.

Uw droom wordt
werkelijkheid!

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen voor een bezichtiging op ons mooie park in Bennekom. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Van harte welkom!

  U kunt dit ook delen:

  De Dikkenberg Recreatiepark

  Panoramaweg 27
  6721 MK Bennekom

  (+31) 0318 414 627
  [email protected]

  In samenwerking met:

  Terug naar De Dikkenberg