Bennekom|Contact: +31 (0)318 414 627|info@dedikkenberg.nl

Het Park

/Het Park
Het Park2018-06-07T12:30:12+00:00

De Dikkenberg Recreatiepark

De Dikkenberg recreatiepark is een familiebedrijf: zelfstandig en onafhankelijk. Wij bieden koopkavels met boslodge, parkwoning of chalet. Of u kiest voor een huurkavel met of zonder chalet. Ook bieden we bosrijke kampeerplaatsen. De gastvrijheid van dit familiebedrijf maakt dat u zich helemaal thuis voelt.

De Dikkenberg Recreatiepark in Bennekom belooft iedereen een heerlijke vakantie of ontspannen verblijf. Onze boslodges, parkwoningen en chaletcaravans worden gebruikt als tweede woning. Vanaf oktober 2017 is het park volledig in bezit van de familie Brouwer. Met een nieuwe visie en realisatie van schitterende accommodaties ontstaat er een prachtig park dat in Nederland en zelfs in Europa grote waardering geniet. Beleef de natuur!

Vele echtparen en gezinnen genieten van hun tweede huis aan de rand van de bosrijke Veluwe. Maak ook uw droom werkelijkheid! Wij helpen u graag. Let wel op: permanente bewoning is niet toegestaan. Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding. Wij leren u graag persoonlijk kennen en hopen dat u zich thuis voelt.

Onze accommodaties

Wilt u meer informatie over ons recreatiepark?

Loop gerust even binnen bij onze receptie of stel hier uw vraag!