Faciliteiten van
De Dikkenberg Recreatiepark

Op ons park vindt u alle voorzieningen om comfortabel te verblijven. De sport- en recreatiefaciliteiten dagen u uit om samen te sporten of een spelletje te doen. Komt u ook naar De Schaapskooi, lekker genieten van een hapje en een drankje?

Sport en recreatie

De Dikkenberg biedt uitgebreide mogelijkheden voor sport en recreatie. Bij de horeca is een recreatieruimte waar u kunt biljarten of darten. In het hoogseizoen is er een recreatieteam. Sportieve energie? Sla een balletje op de tennisbaan, midgetgolfbaan of tafeltennistafels. Ook is er een prachtig verwarmd buitenzwembad op het park mét zonneweide. Wilt u er op uit? Informeer dan bij onze receptie naar de fiets- en skelterverhuur.

Horeca De Schaapskooi

De horeca vormt een gezellig geheel met een bistro, bar, cafetaria en een terras. Hier geniet u in ontspannen sfeer van de lekkernijen: van koffie met gebak tot een compleet menu. Het zelfs mogelijk om een feestje, partijtje of etentje te vieren.

Bezoek website: schaapskooidedikkenberg.nl

Midgetgolf

Het prachtig gelegen en attractieve 18-holes midgetgolfpark van De Dikkenberg behoort tot de mooiste van de regio. Het is hier voor zowel jong als oud heerlijk toeven. De 18 banen hebben diverse moeilijkheidsgraden en stellen het inzicht van de spelers op een speelse manier op de proef.

Wilt u meer informatie over onze faciliteiten?

Loop gerust even binnen bij onze receptie of stel hier uw vraag!