Project omschrijving

Ruim recreatief wonen

De ruime recreatiewoningen zijn gesitueerd op royale kavels van 300m2 tot 400m2. Vanuit uw woning kijkt u uit op een prachtige vijverpartij en de bosrijke omgeving. Op dit moment zijn er nog maar 2 kavels beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Droomt u van een tweede huis tussen de fluitende vogels? Onze recreatiewoningen bieden u luxe en comfort op eigen grond waardoor u in vrijheid recreëert. U bepaalt namelijk zelf de indeling en de inrichting, afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Twee of liever drie slaapkamers? Het is bespreekbaar. Wij houden ook rekening met uw gezinssamenstelling en de zonligging. Alles voor een comfortabel verblijf.

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Dit blijkt uit de nauwkeurig geselecteerde woningbouwer RSP Recreatiebouw. De woningen zijn onderhoudsarm en voorzien van duurzame materialen. Bovendien zijn ze voorzien van een hoogwaardige afwerking, kunststof kozijnen en HR++ isolatieglas. Uw droom wordt werkelijkheid.

Pluspunten Recreatiewoning in vrijheid koopkavel:

  • Kavels eigen grond vanaf 300m2
  • Nutsvoorzieningen op eigen meter
  • Indeling en inrichting naar eigen wens te bepalen
  • Enkel jaarlijkse servicekosten verschuldigd
Download plattegrond

 

 

Vraag hier uw informatiepakket aan of bel 0318 414 627 voor het maken van een vrijblijvende kennismaking!