Project omschrijving

Chalets bij De Dikkenberg

Vanwege de grote vraag we hebben momenteel nog maar 1 chalet te koop. Wij doen ons uiterste best om binnenkort meer nieuwe chalets aan te kunnen bieden.

Bent u nieuwsgierig naar de levertijd van uw droomchalet? Neem contact met ons op!

Chalets/caravans De Dikkenberg

Droomt u van een eigen plekje tussen de fluitende vogels? Gelegen op een rustige en bosrijke locatie? Kies voor een stijlvolle chalet of caravan op een huurkavel. De Dikkenberg heeft een aantal sleutelklare Chalets/caravans (zowel nieuw als gebruikt). Ook bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw ideale tweede verblijf in te richten.

Occasions & nieuw

De camping op recreatiepark De Dikkenberg gaat naadloos op in de natuurlijke bosrijke omgeving. Er is een ruime keuze aan zowel beschutte en schaduwrijke plaatsen als zonnige stekken op de open velden.

Onze camping is in trek bij een bijzonder breed publiek, variërend van gezinnen met kinderen tot ouderen die hier volop komen genieten van de rust, ruimte en natuur. Er zijn compleet uitgeruste comfortplaatsen voor tenten en caravans. Daarnaast hebben we jaarplaatsen voor toercaravans. Campinggasten hebben er, naast de sanitaire voorzieningen op de camping zelf, alle faciliteiten van het park tot hun beschikking.

Prijs: € 49,500 ,-
Pleknummer: 544

Download plattegrond

 

Vraag hier uw informatiepakket aan of bel 0318 414 627 voor het maken van een vrijblijvende kennismaking!